Отопление и Отоплителните системи

Отопление и Отоплителните системи

Отоплителните системи, проектирани от ВИЕС ООД са ефективни, защото постигат оптимална температура като автоматично регулират потока на топлина, така че да се намалят разходите ви. С бързо и качествено изготвяне на проекти, съобразени с вашите изисквания, ВИЕС ви осигурява топлина и уют в офиса или дома.
                                                                                                     
       За да постигнем идеален комфорт, комбиниран с постигането на икономии в топлинните инсталации, ние ви предлагаме комбинирани централизирани системи с конвектори, с които се постига както отопление, така и охлаждане. Това е едно оптимално решение за постигане на нужния уют в помещенията през цялата година.

Отоплителната инсталация може да бъде изградена и като се използват радиатори. Панелните радиатори с височина от 300мм до 900мм и дължина от 400мм до 3000мм са с висока мощност и добри цени. С тях ВИЕС ООД ви осигурява разнообразие и възможност за избор на дизайн.

Като част от отоплителната система може да бъде и водното подово отопление. То представлява оптимално решение за комфорт и икономия на енергия. Подовото отопление се използва като основен или допълнителен вид отопление на къщи, офиси, апартаменти, вили и др.

Ефективността на отоплителната инсталация зависи от функционалността на системата за управление. Ние ще ви предложим механични или електронни контролери за настройка на избраната температура, като по този начин ви гарантираме топла и приятна атмосфера.

 

  УСЛУГИ
• Проектиране на вентилационни инсталации

• Вентилация и климатизация Варна

• Климатизация и Вентилация Варна

• Отопление и Отоплителните системи
• Доставка и монтаж

• Гаранционна поддръжка

Офис:
гр.Варна, ул.Овчо поле 8
Тел / Факс: 052 / 63 72 27

Цех:
ул. Пеpпеpикон № 20
Тел. 052/ 50 50 59
E-mail: office@vies.bg
E-mail: vies@bgwan.com
НАЧАЛО l ФИРМЕН ПРОФИЛ l УСЛУГИ l КЛИЕНТИ l ПАРТНЬОРИ l ПРОДУКТИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО - ВЪЗДУХОВОДИ l ДРУГИ ПРОДУКТИ l ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ l КОНТАКТИ
2019, Отопление и Отоплителните системи